Joukkueen tekeminen ja liigaan liittyminen.

Siirry alas

Joukkueen tekeminen ja liigaan liittyminen.

Viesti  Rankasahuri lähetetty Ke Tammi 20, 2010 5:08 pm

Esipuhe
Blood Bowl on Games Workshopin Warhammer mailmaan sijoittuva vuoropohjainen jenkkifutis mukaelma. Lautapelinä mainetta niittänyt spektaakkeli on nyt kääntynyt tietokoneelle ja tarjoaa oivallisen alustan pitkäkestoisemmalle sarjapelaamiselle. Muutaman testikierroksen perusteella kyseessä on taktinen, mutta nopeasti opittava ja hauska peli. Tarkoituksena olisi aloittaa iso kavereista ja tutuista koostuva liiga jossa paremmuutta mitattaisiin useammankin kierroksen ajan. Kaikki kiinnostuneet ovat siis tervetulleita. Osallistumisia otetaan vastaan muutaman päivän ajan ja ensimmäisten pelien olisi määrä käynnistyä jo tulevana viikonloppuna. Liigan sarjataulukot, pistepörssit, pelaaja kehitykset, joukkue budjetit ja oikeastaan kaikki tarpeellinen pyörii kätevän League Applicationin kautta jota pyörittää BloodBowlDigital niminen nettisivusto. Homma toimii lähes täysin selaimen kautta, eli pelin asentamisen lisäksi ei vaadita muuta kuin sivustolle rekisteröityminen.
Jos aihe kuulostaa mielenkiintoiselta, niin rohkeasti mukaan pelailemaan.

Alla seikkaperäinen opastus osallistujille.

VAIHE 1.
Hanki peli.

Foorumien säännöissä on laittoman materiaalin postaaminen kielletty, joten en voi tähän suoraa torrent-linkkiä laittaa. Merirosvolahdesta sen tosin helposti löytää. Laita hakusanoiksi Blood Bowl reloaded jonka jälkeen valkkaat sen jossa on eniten seedereitä. Imuversiossa on kovin huonosti asennusohjeita, mutta kommenttiosiosta löysin litanian jota seuraamalla sain pelin toimimaan.

1. Mount or burn the .iso

2. Run Setup.exe

3. Game will install and pop up a window asking for your key, DO NOT put the key in here, just click cancel.

4. Go to the Crack folder on the .iso and run the Update. After the game is updated, copy all the files in the Crack folder to the /Program Files/Cyanide/Blood Bowl folder.

5. Run the BB.exe

6. It will ask you for your key. Copy and paste this key: RELOADED2009-12345678-C84C9

7. PLAY!

This is exactly what I did, and it's working great.

Tämän jälkeen peli kysyy joka käynnistyksen yhteydessä että päivitetäänkö se uusimpaan versioon. Yrityksistä huolimatta tämä ei kantanut hedelmää, joten kieltäydymme kohteliaasti ja pelaamme tyytyväisinä versiota 1.0.1.7.
*Välihuomautuksena suosittelen, että otatte ruksin pois enable fullscreen kohdasta koska fullscreen mode ei ole mielissään alt+tabuttelusta.

Kohta 2.
Rekisteröityminen.

Avaa BloodBowlDigital:n etusivu ja rekisteröidy. Käytä tunnistettavaa nickiä jotta matsien sopiminen helpottuu. Tee sivuista kirjanmerkki. Pelaajien tasojen kasvatus ja joukkueen manegerointi hoidetaan sivuston kautta, joten tulet käymään siellä useammin kuin kerran.

Kohta 3.
Joukkueen tekeminen.

Käynnistä peli. Valitse singleplayer. Joko begin a campain tai competition. Valkkaa rotu, logo, värit, nimi(ei ääkkösiä) ja osta joukkueeseesi haluamasi pelaajat. Tämän jälkeen paina quit ja valitse export team. Tämä tekee DB tiedoston kansioon omat tiedostot>bloodbowl>saves>teams.

Kohta 4.
Joukkueen uploadaaminen.

Loggaa BloodbowlDigitalin nettisivuille. Mene yläreunassa olevan selauspalkin kohtaan Leagues ja etsi liiga nimeltä Meat Bowl. Klikkaa liigaa. Eteesi ilmestyy teksti "Upload a Team File to Join This League" ja sen alla teksti kenttä ja selaa. Etsi koneeltasi joukkueesi DB tiedosto ja paina open. Liigan salasana on elmeri. Paina Up Load Team ja homma on bueno! Nyt pääset oman accounttisi kautta manageroimaan joukkuetta, muokkaamaan pelaajien nimiä/numeroita, ostamaan rerolleja, apoteekkareita yms. Tätä kautta myös nostetaan hahmojen tasoja ja hankitaan uusia kykyjä. Tehtyäsi haluamasi muutokset paina confirm. Sitten Download team file ja tallenna se samaan kansioon josta sen otitkin. Tekemäsi muutokset näkyvät nyt pelissä.

Yksityiskohtaisemmin saman voi käydä lukemassa BloodbowlDigitalin foorumipostauksesta tästä linkistä. Kysymyksiä voi myös lähettää meikäläiselle Steamin kautta tai puhelimitse 040 5566328. Ei muuta kun joukkueita vääntään ja tavataan viimeistään viheriöllä!


Viimeinen muokkaaja, Rankasahuri pvm Pe Tammi 22, 2010 3:34 pm, muokattu 1 kertaa
avatar
Rankasahuri

Viestien lukumäärä : 20
Join date : 22.12.2009
Ikä : 34
Paikkakunta : Forssa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joukkueen tekeminen ja liigaan liittyminen.

Viesti  Dmurskain lähetetty To Tammi 21, 2010 10:23 am

ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHÄ ÄÄÄÄÄ mää en saa exportattuuu mun tiimii se sanoo vaan että unable to save, ÄÄÄÄÄHÄÄ ÄÄ´Ä

Dmurskain

Viestien lukumäärä : 31
Join date : 22.12.2009
Ikä : 39
Paikkakunta : Forssa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joukkueen tekeminen ja liigaan liittyminen.

Viesti  Dmurskain lähetetty To Tammi 21, 2010 1:31 pm

tosiaan * -merkkiä ei kannata laittaa tiimin nimeen...

Dmurskain

Viestien lukumäärä : 31
Join date : 22.12.2009
Ikä : 39
Paikkakunta : Forssa

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

pelien pelaaminen

Viesti  VanhaKL lähetetty La Tammi 23, 2010 4:43 pm

jos joku keksisi miten pelin saa toimimaan direct ip:llä tai hamachilla niin olis mahtavaa...usean tunnin työn jälkeen ei mitään tulosta...eli voi olla että liigan pelaaminen on mahdotonta kotoa käsin...aika paskaa Mad

VanhaKL

Viestien lukumäärä : 9
Join date : 04.01.2010

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Joukkueen tekeminen ja liigaan liittyminen.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa