åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Siirry alas

åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  raijasiv lähetetty Ke Helmi 16, 2011 10:13 pm

Sensaatio, valonnopea neutriinomassa!

Yli 74 vuoden ajan ydinala on systemaattisesti vääristänyt totuutta. On väitetty IAEA/ STUK toimin, ettei säteilyfotonilla olisi massaa. Koska säteilyn on väitetty kokonaan absorboituen katoavan kohteestaan mystisesti. Massallinen= atomeihin kasautuva säteilyn energiamalli ei suin surmin sopinut ydinteollisuuden valheisiin. Joiden mukaan ydinturvailluusiot alkujaan ydinteollisuutta suojelemaan luotiin. Väite on tietysti täysin Albert Einsteinin energian katoamattomuuden lakien väitteitä vastaan.

Mutta IAEA halusi kehittää hämäävän mallin jossa valon nopeaa massaa ei tunnustettaisi olevan olemassa. Nyt harhautus on romahtanut. Neutriino ON saanut fyysisen massan ja "häilyvän muuttujaluonteen". Nyt viimein yli 74v kestänyt ydinalan harha on todettu täysin kestämättömäksi. Keskeisen edelläkerrottu, löydön taustalla on 2010 joulukuussa tehty demo, jonka mukaan 80 000kpl säteilyfotonia kyettiin Einsteinin ennusteen mukaan pakkaamaan arkiseen atomiin huoneen lämpötasolla.


raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Olkiluototektoniikka.

Viesti  raijasiv lähetetty To Helmi 17, 2011 1:03 pm

Olkiluotoseudun kallioperän
kiillegneissin totesi jo Areva 2000-luvun alussa niin rikkonaiseksi ja haperaksi, että kiven käyttöä TVO:n ehdottamana OL-3 ydinvoimalan rakennuskivenä pidettiin täysin mahdottomana turvallisuusriskinä. Tämän tilanteen valonkestämättömyys korostuu, kun tiedetään miten OL- 1 ja OL-2 laitokset ovat kokonaan tästä käsin muremnevasta "mätäliejukivestä" rakennettu.

Lisäksi voimalat on jäykästi, laittomasti alueen jatkuvista tektoniikkasiirtymistä piittaamatta tähän alati liikkuvaan kallioon ankkuroituja. Tavalla jonka takia olen mm. itse ollut näkemässä miten mm. OL- 2 laitoksen k o k o turbiinipeti irtosi, kun peräti 50mm liikuntavarat päägeneraattorista pohjasivat vääntäen linjauksia vinoon noin paljon v a i n n.2 vuodessa. Miljoonan kg KPA ydinplutoniumjätteen 25m korkea kattonsa romahduttanut varastokatastrofi salattiin vuosikymmenet. Kaikkea tällaista. Aiheet on pyyhkäisty yksi toisensa perää virtanomaissalailuin tarkoin vuosikymmenet julkisuudesta.

Hyvin kuvaavaa suomalaiselle
kallioperätuntemukselle. Vaikka maamme poikki kulkee 2 100km pitkä 1 000m, (Mustameri, maailman toiseksi syvin vain 420m) syvä ja peräti 30 km levyinen y l i v o i m a i s e s t i suurin maanpäällinen tektoninen oseaaninen subduktiohautavajoama. Niin silti tällainenkin avaruuksiin asti näkyvä luonnonkatastrofi jää lehdistöissämme olemattomaksi. Kunhan TVO/ Posiva sen on vaan päättänyt haudata julkisuudesta!

Niin uskomaton tilanne on, että vielä n. 1998 MTV- 10 uutisissa maamme johtavimmat geologian professori piirsi TV:ssä avoimesti tämän hautavajoaman maamme poikki. Mutta koska Litoraaninen hautavajoama kertoo maamme olevan maailman eräässä epävakaimmassa kallioperässä aihe päätettiin vain väkivalloin pyyhkäistä julkisuisuudesta.

Aivan uskomaton voima siis korruptoiduilla ydin- viranomaisillamme on. Yhtä kaikki muutama valaiseva kuva siitä miten maastoon tuota kaikkea katsomaan uskaltautuvat tämän megalomaanisen tektoniikan sieltä voivat tänäkin päivänä hahmottaa. Itse asiassa kuvamateriaalin todistusvoima ON niin järkyttävää, etteivät asiasta ole tähän päivään nettejä miehittämään palkatut sallineet ainoaakaan asiallista keskustelupalstaa. Yksinkertaisesti siitä syystä, miten k a i k k i nämäkin kuvissani esitetyt kylmät faktat voi kuka t a h a n s a pienellä viitsivyydellään demota ja kuvata todeksi. Mutta koska totuus ON tuolla ulkona, se haluataan maassamme pyyhkäistä ajatusriskinä lehdistöistä:
raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

MarX!

Viesti  reaijasi lähetetty Ma Helmi 28, 2011 9:44 pm

MarX- generaattori.

Ydinteollisuuden laajat lonkerot tuottavat toisinaan niin yllättäviä rajoituksia. Että saattaa olla likipitäen mahdotonta selvittää mikä tekninen laitteisto milloinkin on enemmän tai totaalitäärisesti kielletty ja salattu ydinalan IAEA:n käskyistä. Jo ammattikoulun ajoistani lähtien minua enemmän kuin ihmetytti miksei mitään juuri yli 10kV sähkölaitteistoja saanut edes rahalla? Jopa staattisen kipinägeneraattorin salat jätettiin systemaattisesti koulutuksissa kertomatta. Tämä kaikki oli sikäli omituista, koska esim. suurjännitemuuntajia ei olisi vaikeaa toteuttaa ongelmitta kymmenien kilovolttien jännittesyöttöjä. Mutta mystinen lasikatto esti aina ja kaikkialla. Rajaksi leikkaantui 10kV. TV- kuvaputkiakin syöttämään kehitettyjen laitteitten kompastuskivi oli niin ikään naurettavan mitäänsanomattomat 1-2mA tehokatot. Jotain "systemaattista" viranomaiset taustallaan suojasivat.

Minulta meni pitkän aikaa aikaa selvittää olisiko edes t e k n i s e s t i mahdollista tuottaa kunnon virroilla toimivia luokkaa 50- 100kV jännitelaitteistoja kotikonstein erityisiin laboraatioihin. Vihdoin ja viimein onneni kääntyi. Sain nettikontaktilta Pasi- foorumilta tärkeitä vinkkejä. Joilla tämä salaisuuksien uksi saattaisi viimein aueta. Kuvaan kuului. H e t i kun sain vinkin. SUPO poliisiosastot mm. bannasivat ohjeen antajan, ja meikän ulos foorumeiltaan. Tarkkaan estäen minua enää edes pääsemästä tarkistamaan annettuja erittäin mielenkiintoisia suurjännitelaitteitten kuvastoja! No onnekseni sentään jäi riittävää materiaalia ja kytkentäkaaviota. Miksi sitten tällainen ko. Marx- generaattorit on niin järjettömän salainen laite? Jotta rakentajaa kohdellaan kuin maanpetoksen tekijää?

Vastaus on tietenkin IAEA:n ydinturvamääräykset. Monesta syystä. Suurjännitelaitteet k a i k k i yli 10kV jännitteellä toimivana yhdistettynä tyhjiöputkitekniikkaan synnyttävät. Ei enempää, eikä vähempää kuin raakaa RÖNTGENSÄTEILYÄ! Ja mikä ydinalan valvontaketjuille katastrofaalisinta näin maallikkokin pääsee tuottamaan ja tutkimaan maailman tarkimmin salattuja säteilytutkimuksia. Niiden ultrasalattuja säteilyeroosion toimintamalleja! Sellaisiin tutkimuksiin toki EI haluttaisi päästtää maailmassa ketään! Suurjännitelaitteilla onnistuu toki mm. myös pelättyjen isotooppierotinlaitteistojen syöttöenergioiden tekemiset yms. erittäin peitellyt ja kiinnostavat IAEA:n salauksien rikkomiset.
-----------

MarX 2.

Eikä tässä kaikki. Varsin pian selvisi, ettei vaadittavia erikoiskomponentteja u s k a l t a n e e t jatkuvissa SUPO- ydinturvaosastojensa karhuryhmäläisten vainonnassa kauppiaat edes tuomaan maahamme! Tosiaan en kerro yksityiskohtia! Mutta laitteistojeni osien saamisen estivät viranomaistahot minulta myös puolisen tusinaa eri kertaa ja reittejään tarkoin peitellen! Uskomatonta, näitä erikoiskomponentteja ei koko Euroopasta tunnu saavan kuin yhdestä ydinalastaan tunnetusta valtiosta, Englannista. Näitä erittäin isojen jännitteitten laitteistotasoista löytyy koko Suomesta muutamia kappaleita yliopistoista ja korkeakouluista. Yksityisiltä tosiaan tuskin lisäkseni moniltakaan. No asiaan pitää saada tietysti vankka muutos! Ensin tekemäni "äijäkoneen" elävät maailman ensi- iltakuvat. Yleisdokumentaatiota tästä:
Poraudutaan kondensaattorien ja käyttämieni 8mm virityskipinävälien erityispiirteisiin:


Tulopäässä minulla on 7kpl 0,6W ja 680kohmin tehonkaton vastussarja.


Kaikkein yksinkertaisinta on käyttää alkuteholähteenä 10kV öljypoltinmuuntajaa, esim. romutetusta öljypolttimesta.


Kokoaaltotasasuuntaajani tein 4kpl 30kV ja 30mA erikoisdiodeista. Siltaan asenneltuna saadaan kestävä 60kV jännitekestot ja 50mA tehotykki aikaan.


Itse laitteistoni kasasin kuumaliimalla, solumuovilla, jääkaappikaukalosta. Suurjännitejohtona käy kätevästi kuorimallani vaipattomalla antennikaapelilla. Käytin sarjaan 2kpl* 470K ohmin 1W vastuksia. Jotta saan pintavirtakestot piikkiin. Vielä lisää yksityiskohtia muuntajan tulopäästä.


Lopuksi kaikkein kiinnostavin yksityiskohta. Generaattorilla saa aikaiseksi luokkaa 500mA syöksyvirroilla ryyditetyn huikeasti paukkuvan 90mm (50- 90kV) pitkän siistin tasasähköisen valokaaren kerran sekunnissa esitetyillä systeemeillä.


Livevideona:
-----------

Pari sanaa itse tekemisistä.

Julkaisen alkuperäisen kytkentäkaavion. Haluan korostaa, miten tekemäni laitteisto on t i e t y s t i viranomaispainostuksista innostuneena koetettu tehdä m a h d o l l i s i m m a n "äijämäiseksi!" Eli alkukytkennän vain vajaan 40mm. valokaaritasot EIVÄT tietysti riittäneet. Vaan potkua piti olla koko rahan edestä! Kovasti olen koettanut hakea teholähteeseen muutenkin maksimitasot. Kykenin pudottamaan 3 sekunnin jaksotusajan kolmasosaan. Kun puolitin päävastusarvot. Tuplasin päämuuntajan puoliaallot jartkuviksi, kokoaaltotoimiseksi. Nyt paukkuvat valokaaret niin rajua tykitystä, että korviaan saa tulpata.)

Kokeilin lisätä tehoa vielä puolittamalla kondensaattorien rinnalla olevat vastukset. Mutta EI kannata! Koneen pintavirrat alkavat lyödä yli haittaavasti. Myös alkupään tehorajausvastuksienkaan pienennys arvoistani lisää ei auttanut. Varsinaisen kondensaattorien juuressa rajoittaa itse 2,2nF kondensaattorien liitinlankojen etäisyyden 9 mm tasot. Tämä perusmitta rajaa sytytyskipinävälit laitteeseeni luokkaan 8mm. Kokeilin lisätä siihen lisäsuojaa liimapistoolin muovilla. Mutta hämmentävää, liimamuovi alkaa johtaa haittaavasti tällaisissa rakenteissa. Ei kannattanut se. Silikoni toimisi parhaimpana sähköeristeenä suurjännitelaitteissa. Niin kaipaatte pääkytkentäkaaviota, josta voi lähteä kipinägeneraattoriaan ideoimaan.


-------------

Cockcroft- Walton generaattori.

*Kokeilin postata 28.02.2011 näitä 90kV generaattorini materiaaliani mm. Masinisti foorumiin. Ja saat olla varma, millaisen avopaniikin laitteistoni esiin marssitus viranomaisissa sielä aiheutti! Oikeesti siis miltei ensimmäisillä vastausmateriaaleillaan alkoivat sieltä vuotaa ulos aivan h u i p p u juttuja siitä nimenomaan m i k s i kaikki tällaiset kymmenien kV sähkökaitteet ON SUPO- bannassa! No mitä tässä kertaamaan. Katso itse. Hämmenny miten l o o g i s e s t i tämä elektronivolttien maailma synkronoituu kvanttimaailman salaittumpiin ihmeisiin.
---
Cockcroft- Walton- eli CW- generaattori on nimestään huolimatta myös kaskadi, ja poikkeaa varsinaisesta kaskadista ainoastaan rakenteeltaan, mutta itse virtapiirin toiminta ja rakenne on silti sama. CW- generaattoreiksi kutsutaankin lähinnä suuria useampiportaisia, satoihin kilovoltteihin ja sitä suurempiin jännitteisiin yltäviä kaskadeja.

* JOS vielä jäi epäselväksi m i k s i mm. tekemäni kaskadit ON viranomaisiestettyä. Niin lukekaapas TÄMÄ!:

Generaattori on nimetty fyysikoiden John Cockcroft ja Ernest Walton mukaan,

heidän käytettyään miljoonan voltin kaskadia atomin halkaisemisessa keinotekoisella ydinreaktiolla.
_________________________________________________________________________________________________________


*Hupsista, kun atomiin kohdistetaan tietyn tasoylityksen suuruinen eV energia, niin energia JO suoraan halkaisee kohdeatominsa. Ihan käsittämättömän mielenkääntävä yksityiskohta.( Atomin neutronin hajoamisen energia onkin mainittu 1 000 000eV= 1milj V!)
------------

VESIleipä koe

Kun elektronien kiihdytysjännite saadaan 100kV suuruiseksi ja virta ampeeriluokkaan tapahtuu kaksi erityisefektiä. Elektronien nopeudet nousevat niin suuriksi, että muodostavat suoraan ilmakehään paukahtavan tyhjiön reittinsä varteen. Kun kiihdytysjännite vaikuttaa tässä tyhjiössään on myös elektronien nopeus JO niin iso, että käyttäytyvät suoraan kuin beetaelektronit! . . Siksi tuo selkeä 10kV ylitys tuottaa myös röntgensäteilyä sekundäärisesti. IAEA:n normifysiikka vaikenee tutusti kaikesta näistä, koska realiteetteja ei kertoa saa. Ei haluta esittää miten 10 000eV sidosenergia r i i t t ä ä hajottamaan suoraan atomin sisempiä elektronikerrosrakenteita. Tällaiset kylmät perusfaktat jätetään tarkoin esiin ottamatta. Ei haluta kertoa huikeaa miten, 1 000 000eV energian ylitys alkaa silpoa energiallaan MYÖS atomiYTIMEN sisimpiäkin rakenteita!

Miten voimme sitten todistaa, että suurjännite alkaa toimia konkreettisesti näin käsittämättömän säteilyionisoivasti? (Toki sen lisäksi, että esim. tyhjiössä tuon jännitteen ylitys tekee jo mittarissa näkyvää sekundääristä röntgeniä.) Olet varmaan heitellyt veden pinnasta lituskaisella kivellä voileipäpomppuja. Tämä todistaa miten kovalla nopeudella fyysisen aineen iskeytyessä vesipintaan siitä ponnahtaa iskuaine takaisin. Perusfysiikka kertoo, sähkö ON fyysisten elektronihiukkasten liikettä. Valokaarikipinäkin siis on osin atomeista irti ionisoitujen elektronien liikettä. Kun elektronit menee ilmasta toiseen kohtioon metallinastaan. Kulkee elektronivirta metallissa- ilmassa- metallissa. Ei sinällään mitään ihmeellistä, koska valokaari ei lainkaan ponnahda suuntamuutoksiin osuessaan metallikohtioonsa.

Mutta e n t ä kun otammekin mukaan realiteettia IAEA:n valheidensa ulkopuolelta. Eli salatun käsitteen i o n i s a a t i o t . Mitä tapahtuu kun iskemme 90 000V jännitteellä suoraan vesipintaan? Koska vedessä t o s i a a n EI liiku elektroneja vaan vain ioneja! Veden pinnalle iskevät beetaelektronit kun joutuvat pommittamaan energian muutoksellaan veteen sekundääristä ionisaatiota. Tähän kuluu tietty energiamuutoksen aika ja sen pitäisi kyetä jotenkin näkemään? Katsotaanpa miten 90kV käyttäytyy? Onko IAEA oikeassa ja beetaelektronit vaan "absorboituu kadoten" viiveittä suoralla liikkeellä veden pinnassa. Ihmeemmittä sekundääristä säteilyenergiamuutoksia näyttämättä.

Täytyy avoimesti sanoa, kerrasta koe hämmensi toteutettuna myös minua! Miten konkreettisesti asioita voidaan halutessa demota. Pitkä valokaari tosiaan osui pystysuorassa vesikalvoon. Mutta, mutta. . . Nyt tapahtuu jotain perin outoa. Valokaari tekee toisinaan aivan käsittämättömiä kommervenkkeja tykittäessään vesipintaan. 90- asteen kulma ja ionisaatiokaari ui vesipinnassa lasin reunaa kohden! Käsittämätöntä havaita, miten sähköä sinällään johtava vesipinta vastustaa "liian nopeita elektroneja". JohtimenaKIN energian imeytymisabsorptiota mitä konkreettisimmin vastustaen! Muodostuu L- kirjaimen mallinen taitos. Ja valokaari lepattaen lopettaa vesipintaluistelunsa vasta juomalasin lasiseen eristävään reunaan. Ja taas kerran menee IAEA:n ydinfysiikka kerrasta uusiksi.

reaijasi
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

kk KATastrofi.

Viesti  liinalaa lähetetty Ma Maalis 07, 2011 8:42 pm

KATASTROFI. . . !

Harvoin pääsee aivan aitiopaikaltaan näkemään elävästi miten maamme suurin katastrofi oli hiuksienostattavan lähellä! Siis joo, tarkoitan sellaista katastrofia, jossa puhutaan heittämällä miljoonien ihmishenkien vaarantumisista. Enkä mistään "näpertelyistä".

7.3.2011. Aivan huikean kirkas auringonpaiste. Sanomattakin vaarallisesti myös lentäjiä häiritsevän häikivä. Juoksentelin omia lenkkipolkujani. Yhtäkkiä kantautui korviini liiankin tuttu lentokoneen melu. Kello oli 15:40 ja välittömästi aloin ihmetellä, ettei tähän aikaan, varsinkaan maanantaisin pitäisi olla edes klassista chemtrailaamista menossa? Pietarista nelimoottorikoneet kun tulevat säteilyionisaatiopilvilennoilleen TVO:lle boorilla, alumiinimyrkyillään säteilyionisaatiopilvimätkintäänsä yleensä tasatunnein klo 10, 12, 14, 16 ja noin.

Sieltä se vaan silti tuli, venäläinen vitivalkoinen. Joo, unnukseton, liputon Tampereella tankattu pietarilaiskone. Leikkasi Olkiluodon ydinruumista, kuin skalpeeraten ikään. Pohjoisesta etelään. Mutta sitten särähti korviini jotain vieläkin riipaisevampaa. Täyslasti siviilimatkustajia saapui paikalle suomalaisten reittikonein. Se taas puolestaan leikkasi 90 asteen kulmassa lännestä itään. Silpoydin osuisi raatelevan tarkoin Olkiluodon tuhansien ja tuhansien megawattien ydinkuolemankenttien päälle. Pietarilaiskone veti surutta yhä viivasuoraan raatelumyrkkyään etnisiin puhdistuksiin. Yrittämättäkään väistöään. Suomalainen reittikone kulki suljetussa putkessaan taasen liki voimattomana väistämään.

Pistin silmäni kiinni sykki9västä kauhusta. Hiki kohosi tuskantunteinsa pintaan ja jäin odottamaan. . vääjäämätöntä! Sekunnit kiitivät. Venäläiskone on tietysti sotilaskone. Votkavoiteista hurmahenkeä ja uhmaa tulvillaan. Silkkaa kamikazeista henkeä osoittaen koneet olivat m i l l i l l e e n päällekkäin tuona siunaamattomana kellonlyömänä 15:40! Turha minun on edes kertoa, mitä olisi tapahtunut törmäyksessä! 911 episodien jälkiopein lentokonetörmäysten efektimeristä kiintorakennuksiin, kuten suojaamattomin kestämättömin tusinaydinvoimalaraatoihin Olkiluodolla. katoillaan, jolla EI suotu edes miehen kävellä , petollisen petävän heppoisina. Tilanteessa Jossa täyslastiset kaksoiskoneet olisivat kieppuen hornan soihtuina valaneet TVO:n myrkkysyytönlaitokset koko Pohjolan tuhonneeseen lentokatastrofiinsa. Millisekunnit matelivat kuin tina tuhkassa. Pidätin henkistystä ja. . .

En vieläkään tarkoin tiedä jäikö aluksien väliin postikortin rako, kenties "optimistisesti" kaksi? Mutta kun YLE vuosi sitten ilmoitti henkeäsalpaavasta kahden koneen 2km päässä toisistaan oloa "läheltä piti" katastrofiksi. Niin tässä oli kyse valovuosia vaarallisemmasta! Sydän kylmäten on tunnustettava.
Että jatkuvasti TVO:n ydinionisointiaan alas myrkyttävien täysin holtittomien koneitten ja alueelle ruuhkautettujen siviilikoneitten törmäily ydinvoimaloihimme on JO ölaskuissa määrätty tapahtuvaksi!

Nyt enää vaan katsotaan m i l l o i n ja miten monta miljoonaa uhria sipaistaan mukaansa ydinmegakatastrofiin! Aivan j ä r k y t t ä v ä ä sekoilua ulko- ja sisäministeriöltämme sallia tällaiset hasardinpeluut! Kuten vain maamme ydinalalla osataan! Ai milläkö yksilönuskalliksellan näkemästäni kirjoitan? Koska tällaisista EI ikimaailmassa lehdistömme edes u s k a l l a hiiskua!

liinalaa
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  raijasiv lähetetty To Maalis 17, 2011 1:30 pm

[quote author=fingers link=topic=8273.msg64778#msg64778 date=1300345363]
Enemmän ois luullut tulevan kommenttia moisesta lausahduksesta -muiltakin. No, Arto varmaan antaa tulla laidalta, laidalle. Wink
Sanahan on täällä vapaa, vai?
[/quote]

Niin. . .kerroinhan MINÄ toki tämän tulevaksi Sisäministerisyöpäläisillemme JO 6 vuotta putkeen. Apus, tektoniikkaahan korostin mm. alusta asti ydinalan Akileukseksi!

Ja nyt odotellaan Japanin räjähtän miljoonien kilojen megahikagika ydinräjähdyksessä.

Juu i h a n h a n kaikille on tiedossa, että meikäläinen on ottanut sinisoikhiopäitten kanssa sotajalkaa tästä 100% tulevaksi tedetystä asiasta jo 10- 6 vuotta putkeen. Ja kun jopa TÄÄLLÄ (Pasi foorumeissakin) vastoin kaikkia pyhiä lupauksia ja soitteluita pettivät OMAN sananvapauden demokratiansa. Niin olen "helmeni" säästellyt ihan t i e t e n mm. US- blogiin. Joka ON niitä ani, ani harvooja a i d o s t i vapaanäänen foorumeita maasamme enää.

Jopa täällä tiedettiin esittää, "jonkun ydinvoimatyöntekijän" kertoneen peräti 3vrk ENNEN STUK- lahtariLaaksosia, että meneillään on mm. OL-3 tyyppisen MOX 5,5% Pu-239 polttolaitoksien raakempi polttoaineen sisäänajattamissetti. Kukakohan A- alkuinen kaveri sitten olikaan vuodattanut tiedon julkisuuteen? . . Oli tullut Iltasanomaan asti kivasti yleisövihjettä, että maastamme ihan lahtariLaaksosista riippumatonKIN ydinosaaja löytyy kertomaan m y ö s STUK:sta poiketen faktaa! Juu k u k a a n juttujani seurannut tuskin yllättyi. Jälleen kerran, että olin, totta kai oikeassa m y ö s näissä.

PS. Kun linnut live- demona Japanissa säteilykertymistään ilmasta paistuu lennosta. On Zäp- pellejePOLIISIEN tekstuurit " ns. m u n tekaistuista" beettasoihtujutuista kummasti hiljentyneet, myös täällä. Miettikääs miksi juuri SINISIMMÄT rotar jättävät uppoavat laivat?
Mutta antakaas kun jää parikin päivää väliin, ettei reaktoria räjähdä niin sinisyöpäläiset iskee kahta kaameemmin ainakin SUOMESSA: " Tätä Fugushiman hävikkiä pitää korvaamaan saada meille ainakin 10 tappajamiilua!" Juu Suomen ydinkiimauskontolaiset ON maailman HULLUIMPIA!

Muuten maamme tasokkain sivusto Japanin YDINsekoiluista löytyy täältä:

raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  raijasiv lähetetty Pe Huhti 01, 2011 4:00 pm

Arto hei.

*Tuskin yllätys enää kelleen juttujani lukeneelle. Kun latasin tämän materiaalini aamulla US- blogiini 01.04.2011. Muuten maamme liki anoaan jäljelle jääneeseen foorumin jonne SUPO- sensurointien torahampaistukset ei toistaiseksi yllä! Niin foorumi rusahti pitkälle tovilleen viiveittä alas! Loputtoman ajan jälkeen jutustani oli poistettu niin kansanedustajien kuin poliisivalvonnan kommentoinnit kaikki tyyni. Lisäksi tekstini oli "ruhjottu" liki ikävän lukukelvottomaksi! Eli k o v a s t i oli kyttyräkeikalla käynyt EU:ssa toimivassa Englannin NSA:n portaaleissaan. Yhtä kaikki sentään edes pääasiani oli säilytetty. Niin m i k s i dokumentaatioihini aiheutuu moisia avokatatonisia virannomaissohaisuja. Lukekaatten ja olkaa hyvät.
---

Miksei vaan peitetä Japanissa?

311 Tapaus, Fugushimassa on nyt palanut keskeytyksettä neljättä viikkoa putkeen. Syytäen esteittä paloistaan säteilevää ja tappavaa tonnistoaan koko maapallon peittäväksi kerrokseksi. Kansa, niin ja ihan s y y s t ä hämmästelee yhä enemmän miksi i h m e e s s ä palon päälle ei saada jonkinlaista peitettä? Hyvää parempi kysymys, koska ydinturvaviranomaisia ei tunnu kiinnostavan vastata miljoonille huolestuneille, ja tosiaan m i k s e i ?

Itse kun olin liki 30v töissä TVO:lla meille asiaa opetettiin näin. "Jos kyse on alfasäteilykohteesta, niin riittää kun sen päälle asetetaan tavallinen paperiarkki ja säteily absorboituvat siihen. Jos säteilylähde olisi beetasäteilyä, niin 2mm alumiinipelti pysäyttää säteilyt täysin. Säteily vaan h ä v i ä ä ja säteilysuojiinkaan mikään energiasta ei tartu!" Simppeliä, insinöörin yksinkertaista ja pakko oppia asia juuri näin. Muuta vaihtoehtoa EI edes sallittu! Jo 1950 luvun reaktorit peiteltiin säteilyä absorboivalla hiiligrafiittikuorilla. Toisaalta jos TVO:ssa esim. reaktorin säteilyneutronitaso pikasuluissa alkoi kohota. Reaktoriin ajettiin tarvittaessa vaikka booria. Ja ydininsinöörin kepeänmullan säteilykasvuhuolet olivat leppeämmin kuin t a i j o t t u n a pois ikuisiksi ajoiksi! No klassinen tapa TVO:lla oli pistää säteilykohteen päälle vaikka kasattu lyijyhaulikeko. Taas helkähtivät kulkuskellot. Onnensa illuusiot olivat turvassaan ylittämättömiä! Mutta, mutta onko nyt jokin käärme tunkeutunut STUK ydinparatiisiinsa, kun kerta kaikkiaan mitään näistä ei kyetä tekemään?

1/ Boori. Kevyt vahvasti neutronejakin imuroiva aine. Mutta ei vaan tule käytettyä? Maailman boorit reaktoreihin loppuivat muutama vuosi sitten kaikessa hiljaisuudessa. Venäjällä ikävästi epäonnistuivat huonompilaatuisen boorimalmioittensa käyttöönotot ydinvoimalaitosten laatutasot surullisesti alittaen. Booria EI ole ollut enää vuosiin ottaa koko maapallolta! Lisäksi boorin kyky vastaanottaa neutronivuota kuulema "tukkeutuu" mystisesti!

2/ Hiili. Mennään todella suurelta yleisöltä pimitettyihin salaisien tiedostojen sivujuonteisiin. Maailman ensimmäisissä reaktoreissa paksut neutroneja rajaavat hiilisuojapeilaimet olivat itsestään selviä. Mutta sitten alettiin huomata, että hiili sitoo itseensä "mystisesti" saamiaan säteilyenergioitaan. Alkaen enemmän kuin ikävästi muodostaa toinen toistaan säteilyaggressiivisempia "ties mitä radiohiili- isotooppeja" yms. ikävänoloista ja kuuloista tappavaa. Ratkaisu, ei hiiltä reaktorisuojiksi enää ikinä!

3/ Lyijy/ (tinat yms. alumiinit.) TVO:lla kyseiset lyijyhaulipussit olivat ahkerassa käytössä. Mutta siten alkoi ilmetä "tiettyä arvaamattomuuksien" perusongelmaa! Jos lyijysuoja on hiukankin pitempään säteilylähteen päällä, se alkaa, vastoin k a i k k i a keskeisimpiä STUK- ydinturvan oppeja varastoida itseensä saamiaan säteilyn energioita! Pian säteilylle altistettu lyijy alkoi systemaattisesti säteillä j o p a pahemmin kuin suojaamansa kohde! Tämä selityksen osa on jotain veret seisauttavaa! STUK ei kertonutkaan säteilystään syvimpiä salaisuuksia kansan kuullen! Itse näin useasti miten säteilyn tarttuessa mm. lyijysuojiin niitä vietiin suuriin kasoihin kuukausimääriksi ns. "jäähtymään" ihan sitä varten tehtyihin TVO:n salaisiin suojabunkkereihinsa ja dekontaminointien loukkoihin. Anna mun kaikki kestää, eikö meille annetussa säteilysuojatiedostoissa ollut reaalielämäämme kuin silkkoja sisältä?

Ilmiölle löytyi kovalla etsinnällä viimein ja kaivatusti salaisimmista ydinturvallisuuksien kirjoista myös pölyn usvaamia nimiä. "Lisäysainekerrointaulukot". STUK:n tarkoin vahtima kylmä totuus kertoikin verhojensa takana, miten säteilyä imevät aineet jos toisetkin muuttuvat jopa tuhatkertaisuuksiinsa säteilyä varastoiviksi ydinjätteikseen. STUK, "Säteily ja turvallisuus".
Säteily itse asiassa varastoituu alkuaineisiin mitä moninaisimmin tasoin. Tässä vieläkin tarkemmin salattua rapeuttaan rakoilevaa sisäpiirioppiensa materiaalia.

Pelkistettynä kansalle aiheen kertymäsedimentaationa. Jos Fugushiman reaktorit nyt peitettäisiin joillakin kiintoainetonnistoilla. Meillä olisi hetken päästä moninkertainen määrä sekundäärisesti entistä säteilevämpää jätettä ydinvoimalaitokset piripinnassa. Jumissa paikassaan imien säteilykuolemaa varastointeihinsa alati kirpakammin. Eikä siinäkään kuin jäävuoren huippuja! Nimittäin alueen nyt kaikkialle leviämään pääsevät säteilykirjojen energiat ja neutronivuot jumittuisivat entistä kriittisemmiksi säteilyn "hotspoteiksi". Jonka seurauksena reaktoripolttoainetonnistoissa luimivat uraanit, Pu-239 taustasäteilyin nyt jo tauotta nousevat kriittisen massan arvot vaan kohoilisivat logaritmisesti. Syntyisi entistä enemmän ja arvaamattomasti tiivistyskeskittyvää fissiohalkeamismassaa. Kauhun lopuksi ylittyy kaikkein pelätyinkin fissioPOMMIMASSAN RÄJÄHDYSRAJA! Hyvät kanssani ihmettelijät, e i p e i t e t ä k u o l e m a n pelosta!

raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  raijasiv lähetetty Ke Huhti 06, 2011 12:17 pm

Mikä Fugushiman räjäytti?

2007 Japanissa sattui raju 6,8 Richterin maanjäristys, jonka tiimoilla tuhoutui jopa maailman suurin ydinvoimala. Reaktoreita repeili niin pahoin useita, että radioaktiivisuutta valui holtittomiin surutta meriin asti. Toisaalta y h t ä ä n näistä ydinvoimaloista e i syttynyt pahasti palamaan. 2008 maailman energiapositiivisesti kaivettavat uraanit loppuivat lopullisesti. 2011.03.11 Jälleen suuri 9 Richterin maanjäristys iski Japaniin. Ensimmäisinä päivinä ilmoiteltiin 2kpl ydinvoimalan palavan ja räjähdelleen. Seuraavana viikkona ilmoitettiin ketjussa lukuisista ydinvoimalaitosten räjähtämisistä tusinaluokkaan. Niin ikään hälyttäviä tietoja palavista ydinjätealtaista ilmoiteltiin. Kattava kysymys kuuluukin. M i t ä keskeistä m u t t u i survoen ydinvoimalat räjähtäviksi ja paloherkiksi pommeiksi? Lehdistössä asiaa EI ole uskallettu edes hipaista. Niin arka aihe se on. Onneksi asiasta on saatavissa s i l t i riittävää tietoa.

Kun TVO tilasi OL-1 ja OL-2 reaktorinsa. Asetettiin keskeisille turvalaitteistoille tarkoin määritetyt ns. "hallitun- alasajon kriteeristöt. Dieselvaravoimaloitten kapasiteetit, hätäkäyttöalustojen tarvittavat kestotuntimäärät yms.. Yksi kaikkein keskeisin on suljetun reaktorin kyky dumpata jälkilämmön vesihöyryt ns. draivellien ja vetvellien tiloihinsa. Näissä säilöissä vaaditaan tietty tilavuus ja kylmän veden volyymit tuotantotehon suhteissa. Keskeisintä näissä on, ettei k o s k a a n tule tilannetta, että ydinvoimalan höyryntuotanto ylittäisi määrän, jonka reaktorirakennuksen nämä suljetut vesiallastiltäytöt ylittäisivät.

Kun reaktori ajetaan alas generaattori pysäytetään. Mutta reaktori tuottaa seuraavat 3 vrk jälkisäteilyenergiaa. Josta päästään eroon lauhduttamalla se suoraan mereen. Fugushimassa tämä e i enää onnistunutkaan. Mutta reaktorihallin pitäisi ongelmitta silti riittää höyryn kuolettamisiin aina. Japanin ensimmäinen hälyttävin tieto kiiri, kun ruvettiin ilmoittamaan miten kertyvän höyryn takia reaktorirakennuksen volyymit EI riitä ja höyryä pitää päästää ilmaan. Miksi ihmeessä näin? Koska IAEA:n ydinturvamääräysten mukaan jäähdytyskapasiteettien olisi pitänyt hyvin riittää? Lehdistö vaikenee syistä ydinalan mokaamisista tarkoin. Koska kaikkineen aihe on kalmaisa TABU! Jostain julkisuuteen määrittelemättömästä syystä höyryä tuotettiin 2-3 kertaa enemmän kuin tarkat turvalaskelmat olivat huomioineet! Miksi ydinturvamääräykset e i v ä t olleet tässä ajan tasalla?
------------

Kohti Big Bangia!

Tapahtui seuraavaa. Paineen noustessa suojarakenteissa oleva sinällään räjähtämätön höyry vaati palaakseen v i e l ä tien vapaaseen happeen, tämä On keskeisintä. Koska höyryä muodostui syystä tai toisesta liikaa. Vapautettiin paineventtiilit suoraan savupiipusta surutta ilmaan. Suunnaton riski! Koska n y t ei tarvittu enää kuin hetkellinen tehoheilahdus. Jolloin happikylläinen takaiskurekyyli pöllähti reaktorihalleihin. S u u n n a t t o m a t räjähdyspilvet alkoivat päivästä toiseen nauhoittamaan Japanin maailman toimivimmiksi ajateltujen ydinvoimaloitten rivistöjään raunioiksi. Suurelle yleisölle käteen yksi keskeinen kysymys. Mihinkä määräävään muutoksen jalkoihin oli tuhottu muutamassa vuodessa aiempi maailman satojen reaktorien kyvyt lauhduttaa IAEA:n turvanormein suljettuun reaktorirakennuksiinsa?

TVO:n molemmat nyt toimivat reaktorit OL-1 ja OL-2 on tehty koko turvalaitteistonsa osalta 20GWd/tU polttolimiitille ja sen jälkilämpöenergiaotsoille. Mutta ajan saatossa niin TVO, Forttumit, Wattenfallit, kuin näköjään Japaninkin kymmenien ydinvoimaloitten polttolimiittejä on vähin äänin nosteltu m o n i n k e r t a i s i k s i ! Koska energiapositiivisesta uraanipolttoaineesta alkoi olla kasvava pula uraanista ja plutoniumeista revittäisiin jatkossa ihan kaikki pakkoraossa. Lainkaan ymmärtämättä samalla kasvavaa kaksin-, jopa kolminkertaistuvaa jälkijäähdytysvolyymin rekyylitarvetta. Juu ongelmaa ei hämäävästi tule esiintymään "ns. normaaleissa" alasajossa päälisienpuolin. Koska valtakunnan verkosta otettavalla hätäapusähköillä voimaloiden jälkijäähdytysenergiat dumpataan meriin. Mutta k u k a a n ei vaivautunut tajuamaan oleellista. totaalisammuneen ydinvoimalan omaenergiansa sähköntuotantovarastonsa akustot, dieselvolyymit, entisen kokoiset suljetut reaktorihallien höyrytilat jne. jäi auttamattomasti alimittaisiksi! Toki TVO ydinkumppaneineen mistään välittämättä "jippoili" näihin vetvellien ja draivellien tiloihin esim. hetkessä katoavia jääkolossejaan. Mutta kun Japanissa sähkökatkos kylmästi osoitti, sulavista jääkiloista EI tosipaikassa ollut edes kosmeettista etua!

Ajatelkaas asiaa vaikka näin. TVO tilasi ASEA- atomilta OL-1 ja OL- 2 reaktoreita. Jonka kaikki keskeisimmät jälkijäähdytysten turvalaitteistot suunnitellaan tasollaan 20GWd/tU, gigawattipäivän verran energiaan. Sitten TVO alkaa pitää uraanipolttoaineensa, ensin 1 vuoden reaktorissaan ennen vaihtorevisiota. Pian ahneus vie voiton 2 vuotta, 3 vuotta. STUK ei puutu asiaan edelleen millään tasoillaan, koska EI korruptoituen välitä, saati edes selvitä mitä on tapahtumassa! Pian nuo TVO:n reaktorit pitävät polttoaineitaan mäskäten 4 vuotta, lopulta jo 5 vuotta putkeen. Kaikki keskeisimmät jälkijäähdytyslaitteistojensa kapasiteetit on mitoitettu yhtäkkiä kolmasosiin siitä, mitä HÄTÄ seisokki vaatii. Aina dieselien, akustojensa ja jopa jäähdytysvesivarastoitaan myöten. Niin ikään jälkijäähdytysten reaktorien s u l j e t u t vetveltilat ja draiveltilatkin On mitoitettuna vain alkuperäiseen höyryntuottoonsa.

Yhtäkkiä tapahtuu kuten Japanissa. Ensin dieselien käyttötehojensa, polttoainehuoltojensa volyymit jää auttamattoman lyhkäisiksi. Pian akustojen tehotmyös jää kolmasosiinsa vaadituista. turvainstrumentoinnit pettää heti. Mutta todella ikäväksi homma alkaa mennä kun jälkijäähdytysenergian höyryt pumpataan suljettuihin vetveltiloihin ja draivelleihin. Kun päälle tunkeva kolminkertainen kaasuntuotanto EI vaan mahdu, niin ei mahdu! Rivissä ydinvoimaloita alkaa paukkua kuin Fugushimassa ikään. Ja s i t t e n on homma kylmääkin kylmempää kyytiä! Kuvitelkaa tovi miksi näin. Koska ydinvoimaloille on annettu kasvattaa vuosien aikana holtittomasti oikeudet polttaa polttoaineensa peräti 3- kertaa tappavampiin jälkivaadetehoihinsa kuin sadat maailman ydinvoimalat on alkujaan suunniteltu! Maailmalla on n y t ties kuinka ja paljon tällaisia tikittäviä ydinpommeja odottamassa vain räjähtämistään Fugushimakseen. Vielä loppuun kertauksena:
--
*Normaalissa vanhanaikaisissa reaktoreissa uraanin palamalimiitti on tasollaan 20GWd/tU, gigawattipäivän verran energiaa. Fugushiman ja OL-3 reaktorien tyyppisissä vastaava palama- arvo on 60- (75) GWd/tU. Ennen kuin polttoaine joudutaan uusissa EPR- reaktoreissa vaihtamaan (Eurooppalainen Painevesireaktori). Polttoaine pidetään näissä selkeästi pidempään sisällä (vanhoissa 1 vuosi < 5 vuotta TVO:lla). Risto Mäki "Kosminen rakkaus vai suuri saatana" s.49: "Käytetyn polttoaineen säteilyhuippu OL-3 tyyppisissä EPR reaktoreissa nousee jopa kolme kertaa suuremmaksi kuin vanhemmissa ydinreaktorityypeissä.

raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  raijasiv lähetetty To Huhti 14, 2011 9:04 pm

*J o s ehkä hetken luulitte, että olisin paljastanut ydinalassani piilevistä liejukoistaan k a i k k e i n kaameimmat kammotuksensa. Erehdytte syvästi. Valitan, että näin ei todellakaan ole. . .Mutta . . niin kun luette vaikka tämän raporttini, silminnäkijälausuntoni. Alatte ymmärtämään. Nyt aletaan mennä kertakaikkiaan n i i n musertavissa liejukoissa. Että silkka kirjoitus verestää sormeni. . .Huomatkaa, että puhun tässä asioista, tapahtumista kytköksistä. Joissa j o k a i s e e n yksityiskohtaan kykenen syvällä sydämessäni, sielun silmin liittämään kasvot, itkut, nimet ja sammuvat toivon päivät. Raskasta nämä on minulle panna paperiin. Mutta aika ON mielestäni kypsä myös näin syvälle, syvälle asiaa luotaamaan. .
--
"Rodunjalostusta."

Ydinvoimaan elimellisesti liittyvä eräs salatuin piirre on sen kyvyssä tuhota ihmiskunnan perimän genomaa. Eikä edes se ole pahinta. Vaan se, että säteilyn runteleman ihmisen sukusolut mutatointuvat sellaisiksi, että vammautuma voi periytyä seuraaviin satoihin sukupolviin kerralla. On edes vaikeaa hahmottaa millaisen tuhon ketjun ydinrikollisuus ajassamme aiheuttaa loputtomana jatkumona yhä uusille ihmissukupolville.

Muistan, miten työläisten ja työnjohtojen välisissä TVO:n kahvipöytäkeskusteluissa asiaa tuotiin aristellen useinkin esille. Aihe kun oli ja on arin mahdollinen. Toisaalta mitä ajankohtaisin, ei pelkästään määriteltäessä Fugushimojen ja 2 miljoonaa kertaa vaarallisempaa MOX, PU-239 ydinpolttoaineräjähteitään käyttämään suunnitelluissa OL-3 tyypin ydinvoimalatuhojen jälkiseuraamuksia ja megavaarojaan.

Yldinvoimalaitosten työväkeä valittaessa on eräitä salattuja kriteereitä. TVO:n kaltaiset ydinvaltiomonoliitit hakevat joukkoonsa ihmisiä joilla on JO lapset hankittuna. Vieläkin tarkemmin salattu tieto oli, ettei esim. säteilevimpiin töihin kenkärajan taakse saa tuottaa säteilyille kaikkein arimmat alle 18 vuotiaita. Ei raskausikäisiä naisia. Ennen kaikkea ei sellaisia naisia, joilla on mies ultravaarassa, eli ydinalan töissä. ihmettelin tätä IAEA:n salattua ydinmääräystä, mutta en todellakaan pitkään. Säteilytöissä olevilla ydintyöläisillä kun alkoi olla massiivisesti ongelmia mm. steriiliydessä. Näistä EI toki puhuttu kuin kaikessa hiljaisuudessa, mutta aina tieto silti kulki. Myönnän tarkoituksellisesti vältelleeni kirjoituksissani aihetta, koska tähän liittyvät tuskan määrättömyydet ydinväessä hakee vertaistaan.

Yhtä kaikki lukuisissa ydintöitään tekevissä perheissä on luonnolisesti s u u n n a t o n suru, kun lapsia ei synny. Ratkaisuna TVO:n kaltaiset ydinyhtiöt lanseeraavatkin sitten "hormonihoitoja, koeputkihedelmöityksiä yms." Mutta kuten ydinalalla aina, mennään ojasta loputtomaan kuiluun. Kun lapsia koetetaan näin "väkisin" tuottaa maailmaan. Käynnistetään "pelottavia määriä" raskauksia, joita luonto ei olisi edes sallinut alkaa. Keskenmenoja. Hengenvaarallisia ja tuhoisia sekä äideille, että lapsille, ennen kaikkea koko perhekokonaisuuksille! Mutta alati vaan pahempaan ajaudutaan ydinvoimin, kuten tapana alalla on ollut.

Minulle oli henkilökohtainen j ä r k y t y s kuulla, että esim. Eurajoen kunta on mukana terveydenhuollon pilot- projekteissaan TVO:n kanssa. Ei siis pelkästään säteilysairastumisiinsa 10- kertaisesti kuolevien paikkakuntalaisten piilotteluin vaan. . Joissa näitä kymmeniä ja kymmeniä ydintyöväen saamia eriasteisesti säteilyn vammauttamia lapsipoloja tarkoin piilotetaan julkisuudellta "erityisosastoissaan". Tällainen tuo mieleen lähinnä 1940- luvun "makaaberit rodunjalostukset." Asian olen siis a i n a toki tiennyt. Mutta vasta tuskallisen tutkimuksieni jälkeen sain haltuuni naulaavia lukuja. Ydinyhtiö TVO:n palveluksessa on luokkaa 750 henkeä. Heistä lisäksi suurin osa tullut töihin lapsensa Jo hankkineena. Nyt pyydän jo etukäteen varautumaan megashokkiin. Näissä TVO:n ja Eurajoen kunnan ylläpitämissä laitoksissa on näinkin pienen työväestön säteilyn vammauttamia lapsia. . . Niinkin uskomattoman iso määrä kuin 26kpl!! Eikä tässäkään kaikki.

Nyt puhutaan kokonaisista sukulinjoista. Joiden genomassa on todettuja eriasteisia "säteilymutaatioita!" Jotka periytyvät kymmeniin seuraaviin sukupolviin! Sydämeni täyttyy tuskasta tätä kirjoittaessani. Mutta mielestäni aika ON kypsä tajuamaan mistä on kyse. Ydinyhtiöt ja lääkärit tekevätkin taustalla k a i k k e n s a, jottei näitä "säteilysilvottuja" sukulinjoja jatkettaisi! Monia itkuja olin TVO:lla todistamassa kun lääkärit kutsuivat säteilyalan työväkeään ja heidän lapsiaan hiostavantuskaisiin puhutteluihinsa. Sanoma heille oli tyrmäävä, selkeä ja makaaberi:" Lapsillanne on todennäköisyys jatkaa omiin lapsiinsa tämä säteilynvammaa 50 % todennäköisyydellä! Kehotan lapsianne harkitsemaan tätä hankkiessaan aikanaan omia lapsiaan. . ”Toisinaan luku oli 20 % milloin 25 %. Yhtä kaikki voi vaan kuvitella millaisia elämiä systeemiraunioittaneita traumoja levitettiin ja levitellään yhä. Tieten, tarkoin laskelmoiden. Jotta ydinalan enemmän kuin hyvin tietämät aiheuttamansa kytkökset ihmiskunnan julkeimpiin tuhoihinsa salautettaisiin. Kyettäisiin verhoamaan ja ennen kaikkea pitämään alati poissaa julkisuudelta.

Yhteiskunta joka hirttäytyy ydinkuolemaan. EI ollutkaan valmis vastaamaan o i k e a s t i aiheuttamista tuhoistaan. Vaan vierittää vastuunsa murhaavasti alaikäisille ydintyössään säteilyvammautuneitten lapsille, lasten lapsille ja heidän lapsilleen. Keskeisintä näissä tavoissa oli väittää esim. isän saamaa raunioittavaa plutoniumhermomyrkytystä sukulinjan "salatuksi" genomamuutokseksi, jota esiintyy maassamme yhdellä vaikka 2 miljoonasta! Aivan häkellyttävän kammottavaa. Ydinalassa on jo pitkään piinaansa sisäänrakennettu systeemi joka tekee kaiken magaaberiutensa lisäksi "rodunjalostusta!". . .


raijasiv
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: åå Sensaatio, valonnopea neutriinomassa.

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa