Infoa Teuraspäiwistä

Siirry alas

Infoa Teuraspäiwistä

Viesti  Admin lähetetty La Tammi 02, 2010 3:02 pm

Ensikertalaisille

Teuraspäiwät järjestetään Forssassa Järjestöjen talolla, jonka osoite on: Kuhalankatu 17 30100 Forssa. Paikan päältä löytyy keittiö varusteineen ja astioineen, sauna/pesuhuone, sekä reilusti tilaa yöpymiseen. Yöpymistä varten kannattaa ottaa mukaan patja/makuualusta, peitto/makuupussi ja tyyny, jos haluaa nukkua mukavasti. Saunaa on lämmitetty lauantaisin aamupäivällä, joten jos saunominen kiinnostaa niin pyyhkeet mukaan.

Järjestöjen talo sijaitsee Forssan keskustan tuntumassa. Läheltä löytyy siis useita kauppoja ja ruokapaikkoja. Tilaisuudessa alkoholin nauttiminen on sallittua, jopa suositeltavaa (ei sitä apinointia selvin päin kestä, paitsi Mikko).

Mukaan pitää ottaa tietysti tietokone varusteineen ja johtoineen, verkkopiuha (3m+) sekä jatkojohto. Pöytiä ja tuoleja löytyy talon puolesta. Järjestöjen talolla ei ole nettiyhteyttä, joten jos omistat mokkulan niin ota toki mukaan.

Teuraspäiwät ovat kaksipäiväiset ja osallistujalta odotetaan EHDOTTOMASTI osallistumista molempina päivinä. Tämä johtuen siitä, että suurturnaus kestää kaksi päivää ja tiimikokoonpanot eivät muutu sinä aikana.


Kaikille

Lihayksikkö perii osallistujilta 12€:n suuruisen maksun, jolla katetaan tilan vuokra, sekä muita kustannuksia. Maksun voi suorittaa tilille 508006-20042103 (Tommi Stenberg), etukäteen (suositus) tai rahan voi maksaa paikan päällä käteisellä.

Teuraspäiwille osallistujien olisi ensisijaisen tärkeää tehdä sitovat ilmoittautumiset vähintään viikkoa ennen itse tapahtumaa. Näin toimien Lani lautakunnan on helpompi järjestää Teuraspäiwien turnaukset ja joukkue jaot. Ilmoittautumisen voi tehdä Lihayksikön foorumin kautta tai perinteisesti puhelimella 0407610108 (Tommi Stenberg). Paikalle kannattaa saapua perjantaina mahdollisimman aikaisin, että pelit pääsisivät alkamaan ajoissa.

Äärimmäisen tärkeään ennen Teuraspäiwiä on:

1. Asenna ja päivitä pelit ENNEN LANeja.
2. Tarkista että kaikki pelit TOIMII!!!
3. TARKISTA UUDESTAAN ETTÄ KAIKKI PELIT ON ASENNETTU JA TOIMII!!!!


Pelit

Jokainen voi vaikuttaa mitä pelejä Teurapäiwillä pelataan, äänestämällä Lihayksikön foorumin kautta. Foorumilla on jo valmiina muutama peli äänestys osiossa, jotka on valittu sinne aikaisempien hyvien pelikokemusten takia. Äänestetyistä peleistä valitaan neljä eniten ääniä saanutta. Jokainen voi ehdottaa pelejä mukaan äänestykseen, mutta pelin on täytettävä muutama kriteeri:

1. Sitä on pystyttävä pelaamaan LANissa
2. Peliin pitää mahtua vähintään 32 pelaajaa kerralla
3. Pelin on toimittava Windows XP:stä 7:aan

Kun joku ehdottaa uutta peliä Teuraspäiwille, Lani lautakunta tarkistaa pelin soveltuvuuden ja päättää otetaanko se mukaan äänestykseen. Äänestys päättyy kaksi viikkoa ennen tapahtuman alkua.


Suurturnaus

Koko viikonlopun kestävä kahden joukkueen suurturnaus järjestetään jälleen kahden titaanin, Salad Tosserssien ja Sexual Predatorsien välillä. Joukkue kokoonpanot tulevat olemaan suurin piirtein samat kuin aiemmilla kerroilla. Uusien tulokkaiden ja vanhojen kävijöiden pois jääminen hieman muokkaa kokoonpanoja. Joukkueiden kokoonpanojen pysyvyydellä pyritään saamaan aikaan, pitkän aikavälin tähtäimellä, mahdollisimman tasaväkiset joukkueet ja tiukka turnaus.

Suurturnauksen ideana on myös maksimoida peliaika tapahtuman aikana. Turnaus noudattaa löyhää aikataulua: Mapin jälkeen tupakka-, kusitauko ja pelin vaihdoksen yhteydessä pidempi ruoka-, härväämistauko. Pelien alkamisista ilmoitetaan paikan päällä huutamalla tai jotenkin muuten yhtä sivistyneesti. Ideana on, että kumpikin joukkue pitää huolen omista pelaajistaan. Jos tiimistä puuttuu joku pelin alkaessa, niin se on sen tiimin ongelma. Pidetään siis huoli omista tiimijäsenistä!

Turnaukseen äänestetyt pelit pisteytetään niiden keston perusteella. Esim. yksi Savage 2 roundi voi helposti kestää 45 min. tai yli, joten siitä saa huomattavasti enemmän pisteitä kuin esimerkiksi TF 2:ssa yhden salkun viemisestä. Pisteytykset eivät ole salaista tietoa ja jokainen voi halutessaan niistä tiedustella paikan päällä. Pisteiden laskija myös ilmoitetaan tapahtuman alkaessa.

Tästä alkaen joukkueiden välistä kamppailua seurataan myös tilastollisesti, jota kukin voi käydä katsomassa Lihayksikön kotisivuille koottavalla Teuraspäiwät -osiolla. Kyseistä osiota päivitetään aina lanien jälkeen. Näin Turnauksille saadaan jatkuvuutta lanien ylitse.


Miniturnaus

Uutena mukaan tulee ns. miniturnaukset. Miniturnauksien ideana on, että jokainen pelaa itsensä puolesta. Siis ei tiimejä. Miniturnaukset järjestetään perjantaina ja lauantaina ennen varsinaisen suurturnauksen alkua. Voittajille on tiedossa Lihayksikön sponsoroima palkinto. Kyseiseen turnaukseen osallistuminen on täysin vapaaehtoista, toisin kuin suur turnaukseen johon kaikki osallistuvat. Miniturnauksen pelit valitaan Lani lautakunnan toimesta eikä niitä voi äänestää, ainakaan vielä ensimmäisellä kerralla.

Miniturnauksella pyritään saamaan lisää pelattavaa niille jotka sitä haluavat. On myös huomattu, että suurturnauksen alkaminen viivästyy ihmisten saapuessa paikalle pitkin päivää. Toivottavasti miniturnauksella on myös aikaistava vaikutus ihmisten paikalle saapumiseen.


2vs2 3vs3 4vs4 -turnaukset

Aikaisemmilla Teuraspäiwillä on mukana ollut myös, sokerina pohjalla, CoD4 2vs2 ja/tai 3vs3 turnaus lauantai-iltana. Tämän turnauksen järjestäminen vaatii pelin mukaan äänestämistä, ja sopiva määrä halukkaita pelaajia kyseiseen turnaukseen. Jos tämä turnaus toteutuu, mietitään paikan päällä tiimit ja lohkot.


Uusi foorumi avattu

Nyt kun Lihayksikkö on avannut uuden foorumin, on toivottavaa, että kaikki Teuraspäiwille osallistuvat henkilöt myös käyttäisivät niitä. Tämä helpottaisi hyvin paljon Lani lautakunnan toimintaa. Tähän asti kaikki ilmoittautumiset ja äänestäminen on tehty puhelimella soittelemalla ja tekstaamalla. Se on kovin hidasta ja maksaa jonkin verran rahaa. Toivomme myös että saisimme palautetta ja mahdollisia parannus ehdotuksia palaute osioon. Näin pystyisimme järjestämään entistä parempia ja pelitäyteisempiä Teuraspäiwiä.

Tervetuloa vanhat kävijät ja uudet naamat, ”KUOLKAA PASKAT” kun nähdään!
Terveisin Hannu ”Destruktiomurskain” Kemppi, Lani lautakunnan jäsen.

Admin
Admin

Viestien lukumäärä : 3
Join date : 22.12.2009

Näytä käyttäjän tiedot http://lihayksikko.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa